Zebra

Zebra maakt hippe tassen voor de dames. Dit vrolijke merk biedt en zeer uitgebreide collectie tassen. Alle tassen van Zebra zijn gemaakt van stevige materialen en voorzien van originele en kleurrijke prints. De collectie wordt voortdurend uitgebreid.

Tassen voor dames
Het overgrote deel van de Zebra-collectie bestaat nog uit tassen voor dames. Bij Jip Mode in Sleeuwijk vind je altijd een gevarieerd aanbod tassen van dit eigenwijze merk. Neem je dochter mee naar onze winkel en laat haar zelf een tas van Zebra uitkiezen óf doe een tas cadeau. Met een tas van Zebra is een hippe meisjes-outfit helemaal compleet.

Jip Mode voor tassen
Naast de tassen van Zebra kun je bij Jip Mode ook terecht voor tal van andere accessoires en een grote collectie kleding voor kinderen en volwassenen. Wij zijn een modezaak voor het hele gezin. Over de jaren heen is Jip Mode uitgegroeid tot een bekende naam in de regio. Onze klanten komen zelfs uit omringende plaatsen als Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem naar onze winkel in Sleeuwijk.