Zebra

dsc_1683Zebra maakt hippe tassen voor meisjes. Dit vrolijke merk biedt en zeer uitgebreide collectie kindertassen voor school of voor onderweg. Alle tassen van Zebra zijn gemaakt van stevige materialen en voorzien van originele en kleurrijke prints. De collectie wordt voortdurend uitgebreid. Inmiddels heeft dit innovatieve merk ook een stoere tassenlijn voor jongens op de markt gebracht.

Tassen voor meisjes
Het overgrote deel van de Zebra-collectie bestaat nog steeds uit tassen voor meisjes. Bij Jip Mode in Sleeuwijk vindt u altijd een gevarieerd aanbod kindertassen van dit eigenwijze merk. Neem uw dochter mee naar onze winkel en laat haar zelf een tas van Zebra uitkiezen óf doe een tas cadeau. Met een tas van Zebra is een hippe meisjes-outfit helemaal compleet.dsc_2136_rgb

Jip Mode voor tassen
Naast de kindertassen van Zebra kun je bij Jip Mode ook terecht voor tal van andere accessoires en een grote collectie kleding voor kinderen en volwassenen. Wij zijn een modezaak voor het hele gezin. Over de jaren heen is Jip Mode uitgegroeid tot een bekende naam in de regio. Onze klanten komen zelfs uit omringende plaatsen als Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem naar onze winkel in Sleeuwijk.