Over ons

Jip Mode opende haar deuren op 28 augustus 2002. In de beginperiode verkochten wij alleen baby- en kindermode, maar twee jaar later kwam daar verandering in. Wij verhuisden naar het naastgelegen pand, met een twee keer zo groot oppervlak tot onze beschikking. Meer ruimte voor meer mode! Daarom voegden wij ook damesmode toe aan ons aanbod. Sinds 2014 vind je Jip Mode in een prachtig pand van maar liefst 200m2 in winkelcentrum De Nieuwe Es in Sleeuwijk.

20 jarig bestaan!

De oplettende lezer heeft het al gespot, maar dit jaar op 28 augustus bestaan wij precies 20 jaar. En in die tijd zijn wij uitgegroeid tot de modewinkel die we nu zijn!

Outfits voor de hele familie
Of je nu zachte kleertjes zoekt voor je pasgeboren kleintje, lieve jurkjes voor je dochter, hippe jeans voor je tienerzoon of een nieuwe look voor jezelf, in onze winkel kun je slagen voor iedereen én in elke trendy kledingstijl. Veel plezier met shoppen!

Oog voor mode
Een flinke dosis inspiratie nodig? Een deskundig advies? Onze medewerkers Elna, Vanessa, Louisa en Riesetta hebben oog voor mode en heerlijke looks. Zien we je snel met het hele gezin óf lekker in je uppie bij Jip Mode? Tot dan!