Enjoy

Voor de moderne vrouw biedt Enjoy een uitgebreide collectie modieuze en betaalbare damesmode. De dameskleding van Enjoy heeft een uitstekende pasvorm en is vervaardigd van hoogwaardige materialen. Enjoy komt elk seizoen weer met een nieuwe, frisse collectie en verschillende trendy tussencollecties. Artikelen binnen een collectie zijn qua stijl en kleur perfect op elkaar afgestemd en eenvoudig met elkaar te combineren.

Wekelijks nieuwe collectie binnen
Jip Mode krijgt wekelijks een nieuwe collectie dameskleding van Enjoy binnen. In onze winkel ben je dus altijd verzekerd van de laatste damesmode van dit modieuze merk. Je kunt op je gemak rondsnuffelen in onze collectie en rustig verschillende artikelen met elkaar combineren. Voor stijladvies staan onze winkelmedewerkers voor je klaar.

Jip Mode voor damesmode
Enjoy is slecht één van de vele merken dames kleding in onze modezaak. Jip Mode beschikt over een ruime zithoek, waar je onder het genot van een kopje koffie kunt bijkomen van het shoppen. Jip Mode is een bekende naam in de regio. Onze klanten komen behalve uit Sleeuwijk, ook uit Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem.