Enjoy

Voor de moderne vrouw biedt Enjoy een uitgebreide collectie modieuze en betaalbare damesmode. De dames kleding van Enjoy heeft een uitstekende pasvorm en is vervaardigd van hoogwaardige materialen. Enjoy komt elk seizoen weer met een nieuwe, frisse collectie en verschillende trendy tussencollecties. Artikelen binnen een collectie zijn qua stijl en kleur perfect op elkaar afgestemd en eenvoudig met elkaar te combineren.

Wekelijks nieuwe collectie binnen
Jip Mode krijgt wekelijks een nieuwe collectie dames kleding van Enjoy binnen. In onze winkel bent u dus altijd verzekerd van de laatste damesmode van dit modieuze merk. U kunt op uw gemak rondsnuffelen in onze collectie en op uw gemak verschillende artikelen met elkaar combineren. Voor stijladvies staan onze winkelmedewerkers voor u klaar.

Jip Mode voor damesmode
Enjoy is slecht één van de vele merken dames kleding in onze modezaak. Jip Mode is een kledingwinkel voor het hele gezin: neem dus ook gerust u partner en kinderen mee. Onze modezaak beschikt over een ruime zithoek, waar u onder het genot van een kopje koffie kunt bijkomen van het shoppen. Jip Mode is een bekende naam in de regio. Onze klanten komen behalve uit Sleeuwijk, ook uit Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem.