Feetje

Als u in 1981 of later bent geboren is de kans groot dat u de babykleding van Feetje zelf ook aan heeft gehad. Feetje is hét babymodemerk van Nederland en biedt elk seizoen weer een nieuwe en verrassende collectie’s voor kleine en iets grotere baby’s. De kinderkleding van dit vrolijke merk is beschikbaar in de New born maten 50 t/m 68 en baby maten 74 t/m 86.

Schattige kinderkleding
Feetje is geïnspireerd door de allerkleinsten. Deze bijzondere kinderkleding valt het beste te omschrijven als vrolijk en kleurrijk, maar ook als schattig en stoer.

De medewerkers van Jip Mode adviseren u graag welke outfit het beste bij uw dreumes past. Ook als u de babykleertjes cadeau wilt doen, kunnen wij u van advies voorzien.

Jip Mode
Kom langs bij Jip Mode in Sleeuwijk om onze collectie kinder- en babymode van Feetje te bekijken. U vindt onze modezaak in winkelcentrum De Nieuwe Es. Ook voor klanten uit Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem zijn wij makkelijk te bereiken. Jip Mode is geopend van maandag tot en met zaterdag.