Z8 kids

Aan zelfvertrouwen ontbreekt het de Z8 bad boys dit seizoen zeker z8 kidsniet: I’m handsome and I know it en I’m just here for the ladies en I’m the man. De winterkleuren van 2019 zijn red velvet, mister green, graphite en wit. Dé musthave is T-shirt Gio met coole spetter allover print en red velvet tekst print waarin ook gebruik is gemaakt van flockprint!

Ook voor de meiden
Girlpower! De Z8 meiden staan deze winterin de spotlight. Fris lollypop pink wordt moeiteloos gecombineerd met graphite, army green en bright white. Lief en tegelijkertijd stoer. Voor de coole dames is jurkje ‘Silva’ geweldig en no-nonsense met strepen, bliksemschichten en een graphite tulerokje. De kleine fashiondiva’s voelen zich extra stylisch in trenchcoat ‘Yvonne’, verkrijgbaar in army green en lollypop pink met opvallende patches.

Bezoek onze winkelZ8 kids
Bent u al eens in onze winkel geweest om onze Z8 collectie kinderkleding te bekijken? U vindt Jip Mode in Winkelcentrum De Nieuwe Es in Sleeuwijk. Veel van onze klanten komen overigens ook uit omringende plaatsen als Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem. Jip Mode is een modezaak voor het hele gezin,
dus neem gerust de hele familie mee.