Vingino

De collectie van Vingino is modieus, stoer en eigenzinnig. De Vingino- collectie bestaat uit bovenkleding en accessoires voor jongens en meisjes. Kinder mode van dit unieke label wordt gekenmerkt door opvallende details en originele wassingen. Bij Jip Mode kunt u onder meer terecht voor tops, denims, jackets en ondergoed van dit kwaliteitsmerk.

Voor stoere tassen
Loop een keer binnen bij Jip Mode om onze Vingino-collectie voor jongens en meisjes te bekijken. Onze medewerkers adviseren uw kind graag op het gebied van stijl en bij het maken van combinaties. Eigenzinnige kinderen kiezen voor Vingino.

Jip Mode in Sleeuwijk
U vindt Jip Mode in Winkelcentrum De Nieuwe Es in Sleeuwijk. Ook vanuit nabijgelegen plaatsen als  Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem staat u zo in onze winkel. Jip Mode is een modezaak voor het hele gezin. Naast kinder mode hebben wij ook een grote collectie voor dames in huis: dus neem gerust de hele familie mee! Onze winkel beschikt over een ruime zithoek waar u onder het genot van een kopje koffie kunt bijkomen van het shoppen.