Tramontana

 

Tramontana is een Nederlands label dat sinds 1985 damesmode maakt voor de eigentijdse vrouw. De dames kleding van dit trendy merk is vervaardigd van hoogwaardige materialen, biedt een optimale pasvorm en is zeer goed betaalbaar. Tramontana maakt dames kleding voor iedere gelegenheid in de maten S tot en met XXL.

 

Stijlvolle damesmode
Vier keer per jaar komt Tramontana met een nieuwe collectie. Bij Jip Mode vindt u altijd de laatste damesmode van dit stijlvolle kwaliteitsmerk. In onze winkel kunt u op uw gemak rondkijken en passen. Onze medewerkers staan voor u klaar met deskundig stijladvies en wij beantwoorden graag al uw vragen.

 

Dames kleding bij Jip Mode
Kom langs bij Jip Mode om onze uitgebreide collectie dames kleding van Tramontana te bekijken. U vindt onze ruim opgezette modezaak in Winkelcentrum De Nieuw Es in Sleeuwijk. Behalve voor damesmode van Tramontana kunt u ook bij ons terecht voor diverse andere merken. Jip Mode is ook goed bereikbaar vanuit omringende plaatsen als Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem.