Sturdy

In onze winkel is de stoere kinder mode voor jongens van het merk
Sturdy. Zes keer per jaar komt dit creatieve label met een nieuwe collectie. Kinderkleding van Sturdy is er voor kleine en iets grotere stoere mannen, beschikbaar in maat 92 tot en met 140. Als jongens eenmaal de kleding van Sturdy aan hebben gehad, willen ze niets anders meer.

Kinder mode voor jongens
Loop een keer binnen bij Jip Mode om de laatste collectie kinder mode van Sturdy te bekijken. Neem gerust uw kleine man mee zodat hij op zijn gemakt kan rondkijken en passen. Met ons reusachtige aanbod kinderkleding voor jongens slaagt u altijd. Onze geduldige medewerkers staan voor u klaar met vrijblijvend stijladvies.

Jip Mode Sleeuwijk
Bent u nog nooit in onze nieuwe winkel geweest? Kom dan snel een keer langs! U vindt Jip Mode in Winkelcentrum De Nieuwe Es in Sleeuwijk. Jip Mode heeft naast kinderkleding voor jongens ook een uitgebreide collectie voor dames. Wij zijn een modezaak voor het hele gezin. Het is dan ook niet voor niets dat wij veel klanten uit omringende plaatsen als Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem over de vloer krijgen.