Name-it

 

name-itDe kinder mode van Name-it is geïnspireerd door kinderen. De kernwaarden van dit kwaliteitsmerk vinden hun oorsprong in de fantasievolle, liefdevolle en vrije aard van het kind. De kinderkleding van Name-it is niet gebonden aan culturele of religieuze grenzen. U bent altijd verzekerd van modieuze en kleurrijke kwaliteitskleding voor een bijzonder scherpe prijs.

 

Kinder mode voor jongens en meisjes
Bij Jip Mode kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment kinder mode van Name-it. In onze winkel vindt u kinderkleding in de maten 104 tot en met 140. Name-it biedt een uitgebreide collectie voor zowel jongens als meisjes. Dit originele kwaliteitsmerkname-it staat voor duurzaamheid, vriendschap, creativiteit, gezondheid en sport.

 

Welkom bij Jip Mode
Loop eens binnen bij Jip Mode om onze collectie kinderkleding te bekijken. Jip Mode is dé trendy modezaak voor het hele gezin. Naast kinder mode hebben wij ook een groot kledingaanbod voor dames in huis. Bezoek Jip Mode in Winkelcentrum De Nieuwe Es in Sleeuwijk. Wij zijn ook prima bereikbaar vanuit Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem.