King Louie

 

king louieVrouwen met een uitgesproken stijl kiezen voor de damesmode van King Louie. Dit unieke merk maakt al meer dan 30 jaar dames kleding met een authentieke vintage look. De collectie is geïnspireerd op vintage, maar wel met een eigentijdse vertaling. Dit maakt de damesmode van King Louie tijdloos én vrolijk. De dames kleding van dit stijlvolle en klassieke merk is verkrijgbaar in de maten S tot en met XL.

 

Vintage look
Bij Jip Mode in Sleeuwijk kunt u terecht voor een uitgebreide collectie damesmode van King Louis. De dames kleding van King Louie springt eruit tussen andere merken. Dit is kleding waar u blij van wordt. Bij Jip Mode kunt u op uw gemak deze en andere vintage look dames kleding bekijken én passen. Bij vragen of voor stijladvies kunt u altijd één van onze medewerkers aanspreken.king louie

 

Jip Mode in Sleeuwijk
Jip Mode is gevestigd in Winkelcentrum De Nieuwe Es in Sleeuwijk. Ook vanuit Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem staat u zo bij ons in de winkel. Wij zijn een modezaak voor het hele gezin: in onze collectie vindt u ook kleding voor jongens en meisjes.