Dutch Dream Denim

De collectie van Jip Mode is de stoere denim kleding van Dutch Dream Denim. De kinderkleding van dit coole merk is verkrijgbaar in maat 92 tot en met 164. Het spelende kind staat centraal bij Dutch Dream Denim: deze kindermode is gemaakt om in te ravotten. De broeken van dit kwaliteitsmerk beschikken over dubbele knieën, zodat deze twee keer zo lang mee gaan.

Stoere denim kleding
De kinderkleding van Dutch Dream Denim is ontworpen door een moeder van twee kinderen. Als geen ander begrijpt zij de behoeften van opgroeiende kids. De knieën van een broek zijn meestal de eerste plek waar gaten ontstaan. Door de dubbele knie blijft de broek nog steeds functioneel en wordt het gat onderdeel van de stijl. Verder heeft kindermode een uitstekende pasvorm en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Kinderkleding bij Jip Mode
Bij Jip Mode in Sleeuwijk vindt  een uitgebreide collectie denim kleding van Dutch Dream Denim. Bezoek onze modezaak in Winkelcentrum de Nieuwe Es. Jip Mode is ook makkelijk te bereiken vanuit Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.