Babyshower glove

Het is heerlijk om samen met je baby te douchen. Het versterkt de banbaby-shower-glove-citymom-nl-4d tussen ouder en kind en je baby raakt al op heel jonge leeftijd vertrouwd met water. Wat het alleen lastig maakt, is dat een baby onder de douche erg glibberig is.

Om meer grip op je kind te hebben onder het douche hebben wij de Baby Shower Glove ontwikkeld, een speciale handschoen die je onderarm grotendeels bedekt. Zodra de Baby Shower Glove nat wordt, plakt de speciale badstof van de handschoen aan je arm en wordt je hele onderarm stroef. Zo heb je beter grip op je baby als je onder de douche staat.

 

Uitgebreide babycollectie

Jip Mode biedt een zeer uitgebreide babycollectie aan. U kunt onder meer bij ons terecht voor rompertjes, onepieces, tops, broekjes en jurkjes. Wij adviseren graag welk type outfit en welke13696959_1724096901186718_768022302_n maat het beste bij uw baby past. U kunt ook gerust bij ons langskomen wanneer u babykleertjes cadeau wilt doen. De medewerkers van Jip Mode staan voor u klaar met deskundig advies.

Welkom bij Jip Mode

Bent u al eens in onze nieuwe winkel geweest? Jip Mode is sinds 2014 gevestigd in een ruim opgezet pand in Winkelcentrum De Nieuwe Es in Sleeuwijk. Vanuit de wijde omgeving weten mensen onze modezaak te vinden. Onze klanten komen onder meer uit Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem.