Zoïzo

ZoizoHet merk Zoïzo maakt stoere en eigenwijze pyjama’s voor kinderen. De pyjama’s zijn vervaardigd van de beste materialen en voorzien van verrassende details. Bij elk product is veel aandacht besteed aan de afwerking. De pyjama’s van Zoïzo zijn bijzonder comfortabel en geschikt voor kinderen tussen de 2 en 16 jaar. Uw kind zal de pyjama’s van dit trendy merk met veel plezier dragen.

 

Pyjamas voor kinderen
Jip Mode heeft altijd een grote collectie Zoizo pyjama’s voor kinderen in huis, uiteraard in diverse maten. U kunt het beste even langskomen in onze winkel om het volledige aanbod te bekijken. Neem kinderen mee zodat zij zelf hun favoriete pyjama uit kunnen kiezen. Bij eventuele vragen kunt u altijd één van onze medewerkers aanspreken.

 

zoizo

Naast pyjama’s voor kinderen, kunt u bij Jip Mode terecht voor nog veel meer kindermode voor jongens en meisjes. sterker nog: Jip Mode is een modezaak voor het hele gezin. U vindt Jip Mode in Winkelcentrum De Nieuwe Es in Sleeuwijk. Wij zijn eveneens makkelijk bereikbaar vanuit nabijgelegen plaatsen als Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem.