Some-one

 

Some-One kindermode is een uniek kledingmerk voor jongens en meisjes. De vrolijke en kleurrijke kinderkleding van Some-One springt eruit in de menigte. De collectie bestaat onder meer uit truien, broeken, shirts, jurkjes, leggings en diverse extra’s. Schattig, stoer of ondeugend: voor ieder kind heeft dit merk een leuke outfit. De kinderkleding van Some-One is beschikbaar in de maten 92 tot en met 140.

 

Mode voor jongens en meisjes
Jip Mode heeft een groot aanbod kindermode van Some-One in huis. Neem uw zoon of dochter mee naar onze winkel en laat hem of haar zelf rondsnuffelen in onze collectie kinderkleding. U zult verbaasd staan hoe goed jonge kinderen hun eigen stijl kunnen bepalen. Bij vragen of voor extra stijladvies staan de medewerkers van Jip Mode tot uw beschikking.

 

Modezaak in Sleeuwijk
Bij Jip Mode vindt u veel meer dan alleen kindermode van Some-One. Wij zijn een modezaak voor het hele gezin. Ook voor uzelf slaagt u gegarandeerd in onze winkel. Wie even wil bijkomen kan plaatsnemen in onze ruime zithoek en genieten van een kopje koffie. Jip Mode is over de jaren heen uitgegroeid tot een bekende naam in de regio. Onze klanten komen bijvoorbeeld ook uit Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem.