Solid

 

Solid16_PreSpring_2789Modebewuste mannen kiezen voor de stijlvolle heren kleding van Solid. De herenmode van dit stoere merk is beschikbaar in de maten S tot en met XXL. Solid is een merk voor mannen die zich onderscheiden van de rest. De collectie herenmode van dit unieke merk bestaat onder meer uit overhemden, t-shirts, sweaters, jassen en jeans.

 

Heren kleding met stijl
De heren kleding van Solid wordt altijd vervaardigd van hoogwaardige materialen en gaat jarenlang mee. Jip Mode heeft altijd een grote collectie herenmode van Solid in huis. In onze winkel kunt u op uw gemak rondkijken en kleding passen. Heeft u een vraag of wilt u stijladvies van een professional? Spreek dan gerust één van onze medewerkers aan.

Solid16_PreSpring_2652

Jip Mode in Sleeuwijk
Naast heren kleding van Solid kunt u bij Jip Mode ook terecht voor tal van andere merken herenmode. Bent u al eens in onze nieuwe winkel geweest? Jip Mode is nu gevestigd in een ruim opgezet pand in Winkelcentrum De Nieuwe Es in Sleeuwijk. Ook vanuit Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem is onze modezaak makkelijk bereikbaar.