Gabbiano

 

Zowel  geliefd door ouders en kinderen, geprezen in de media voor exclusiviteit en creativiteit, Gabbiano Boys heeft sinds 2012 de ouders en kinderen een steeds grotere collectie van kleding met een frisse kijk op de mode – die het beste dat de kindertijd te bieden heeft. NU bij Jip Mode dit seizoen!!

 

Voor de stoere jongens!
Gabbiano Boys richt zich op de hippe, stoere en casual tiener tussen de 8/16 jaar. De collectie bestaat uit T-shirts,  jeans, truien, vesten en vele andere mode- items. Elke kleding stuk is zorgvuldig ontworpen om te dragen als dagelijks favoriet. Bij Jip Mode hebben de grote jongens maten van 140 t/m 176.

 

Kinderkleding bij Jip Mode
Jip Mode is gevestigd in Winkelcentrum De Nieuwe Es in Sleeuwijk. Wij beschikken over een ruim pand van 200 m2 met een enorme collectie kinderkleding. Behalve voor kindermode kunt u echter ook bij  ons terecht voor dameskleding van een groot scala aan merken. Wij zijn een bekende naam in de regio: ook klanten uit Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem weten de weg naar Jip Mode te vinden.