Ewers

 

ewersDe uitgebreide collectie been mode van Ewers bestaat onder meer uit sokken, leggings en kousen. Het is een Duits merk dat al meer dan 150 jaar hoge kwaliteit been mode voor dames en kinderen op de markt brengt. Ewers komt twee keer per jaar met een nieuwe collectie, afgestemd op de laatste trends. Alle producten zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen.

 

Specialist in been mode
Jip Mode heeft een uitgebreide aanbod been mode van Ewers in huis. De sokken, leggings en kousen van Ewers zijn uitstekend te combineren met andere kleding. Stijlvol, sober of kleurrijk: u vindt altijd de been mode die bij uw outfit past. Mocht u behoefte hebben aan stijladvies, dan kunt u gerust één van onze medewerkers aanspreken.

 

Welkom bij Jip Mode
Bent u al eens in onze nieuwe winkel geweest? Jip Mode is sinds 2014 gevestigd in een ruim opgezet pand in Winkelcentrum De Nieuwe Es in Sleeuwijk. Vanuit de wijde omgeving weten mensen onze modezaak te vinden. Onze klanten komen onder meer uit Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem.