B’Chill

B’Chill is een stoer jongens merk en het broertje van O’Chill. B’Chill is een Nederlands kinderkleding merk die speciaal ontworpen is voor jongens en je raadt het al, het is het broertje van het inmiddels bekende meisjeskledingmerk O’Chill. Zij weten precies wat kinderen leuk vinden én graag dragen. Speciaal voor deze collecties wordt er gebruik gemaakt van heerlijke zachte stoffen voor een optimaal draagcomfort.

Voor de stoere jongens!
B’Chill richt zich op de hippe, stoere en casual jongens tussen de 2/12 jaar. De collectie bestaat uit T-shirts,  jeans, truien, vesten en vele andere mode- items.

Elke kleding stuk is zorgvuldig ontworpen om te dragen als dagelijks favoriet. Bij Jip Mode hebben de jongens maten van 92 t/m 152.

Kinderkleding bij Jip Mode
Jip Mode is gevestigd in Winkelcentrum De Nieuwe Es in Sleeuwijk. Wij beschikken over een ruim pand van 200 m2 met een enorme collectie kinderkleding. Behalve voor kindermode kunt u echter ook bij  ons terecht voor dameskleding van een groot scala aan merken. Wij zijn een bekende naam in de regio: ook klanten uit Werkendam, Gorinchem, Nieuwendijk, Almkerk en Woudrichem weten de weg naar Jip Mode te vinden.